Профил на компанијатаЗа нас
Litefilm технологија е професионален производител на компоненти за оптички слоеви кои се трудат да ги подобрат и развијат. Бидејќи технологијата на оптичка облога е иновирана и широко се применува За да биде компанија од светска класа со супериорна технологија за обложување, Litefilm се стреми да ја подобри конкурентноста.
Историја
    3Анкета