LITEFILM TECH CO., LTD.

Litefilm Tech Co., Ltd. is a high quality Optical Coating Components Manufacturer in Taiwan, providing Thin Film Solar Module, IR-cut Filter and Optical Fiber Coating Service with superior quality. Our Optical Coating Service can be applied in Projector Display Components, DVD Pickup Head and Thin Film Solar Modules. If you are searching for reliable Optical Coating and Optical Fiber Coating Solution Supplier, please do not hesitate to contact us. Main Products: Thin Film Solar Module IR Cut Filter Optical Coating Optical Fiber Coating Component

Продуктната линија

LITEFILM TECH CO, LTD. е клиент-ориентирана компанија, поради оваа причина, ние им помагаме на нашите клиенти преку олеснување на нив со интеграција на производи и услуги за да го искористат IR филтерот на пазарот и да постигнат конкурентна предност во нивните бизниси. Како еден од најсигурните снабдувачи во Тајван, ние снабдуваме облога на огледало и модул на леќи со најдобар квалитет. Доколку ви требаат повеќе информации за одреден производ, Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.

Litefilm Техника копродукции, Ltd е високо квалитетна оптички слој производителот во Тајван, обезбедување на тенок филм соларни модули , IR-намалување на филтер и оптички влакна слој служба со супериорен квалитет. Нашата услуга за оптички премази може да се примени во компоненти за приказ на проектори , глава за избор на DVD-плеери и тенки филмски соларни модули . Доколку барате сигурен снабдувач за оптички слој и оптички влакна , Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.
Категории на производи:
LITEFILM TECH CO, LTD. обезбедува IR филтер со највисок квалитет со фокус на флексибилни решенија, сигурност и разбирање на клиентите. Ние нудиме модул за обложување на огледала и леќи со многу големини и форми за нашите клиенти. Се надеваме дека ќе ја најдете нашата страница и информативни и корисни, но доколку сакате да знаете повеќе или да имате какви било коментари или повратни информации, Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.