op-230330-05021.jpg op-230330-05022.jpg op-230330-05023.jpg op-230330-05024.jpg op-230330-05025.jpg
Апликација
Нашите производи се широко користени во оптоелектронската индустрија.
Оптичка обвивка / Оптичко стакло
Проектор
систем за надзор
Автомобилски производи
За нас
Технологијата Лајтфилм е професионален производител на компонента за оптичко обложување кој се труди да се подобрува и развива.

Бидејќи технологијата за оптичко обложување е иновирана и широко применета За да биде компанија од светска класа со супериорна технологија за обложување, Litefilm се труди да ја подобри конкурентноста.

Да станеме глобална компанија со супериорна технологија за обложување која ги задоволува потребите на пазарот, со основна технологија на сите оптички облоги со тенок филм и да ја подобриме конкурентноста на производот и да станеме креативно претпријатие.
Политика за квалитет
Квалитетот, ефикасноста, иницијативата и услугата се нашата политика за квалитет. Положен ISO9001; Сертификација од 2000 година, која се користи за конструирање на целокупниот систем за управување со квалитетот на претпријатието. Усогласеноста со прописите и постојаното подобрување е нашата политика за квалитет на HSF. Со оглед на зголемената свест за заштита на животната средина, зелените производи станаа тренд, компанијата го донесе системот за квалитет IECQ QC080000 во јули 2007 година, така што производите на компанијата целосно се усогласуваат со барањата RoHS, а процесот на производство, мерење и анализа се се врши во согласност со законите и прописите.

Мора да ги исполниме барањата на законите и регулативите за производите и да дадеме се од себе за да го намалиме загадувањето на животната средина. Ние сме подготвени континуирано да го подобруваме квалитетот на нашите производи за да постигнеме состојба производите да не содржат никакви штетни материи.